MARKART

Preduzeće za računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Personalizirana podrška prilagođena Vašim potrebama

Više informacija

MARKART

Preduzeće za računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Personalizirana podrška prilagođena Vašim potrebama

Više informacija

MARKART

Preduzeće za računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Personalizirana podrška prilagođena Vašim potrebama

Više informacija

MARKART

Preduzeće za računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Personalizirana podrška prilagođena Vašim potrebama

Više informacija

MARKART

Preduzeće za računovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Personalizirana podrška prilagođena Vašim potrebama

Više informacija

Naše usluge

RAČUNOVODSTVO

Preciznost, posvećenost i odgovornost predstavljaju temelj našeg poslovanja....

Vidi više

POREZI

U svijetu poslovanja, svaki korak je potrebno precizno planirati kako bi se postigla efikasnost i optimizacija. Naš odjel porezno...

Vidi više

PLATE

Podaci o platama poslovna su tajna svake kompanije. Naše jasno definisane interne procedure, profesionalan pristup te tehničke i...

Vidi više

POREZNO ZASTUPANJE

Da li tražite poreznog zastupnika ili punomoćnika na teritoriji BiH?...

Vidi više

VIRTUELNI NAJAM KANCELARIJE

Kompanijama kojima je potrebna poslovna adresa i koji su naši klijenti nudimo i posebnu uslugu najma virtuelne kancelarije....

Vidi više

OSTALO

Sa stručnim timom koji je tu da vas podrži u svakom koraku nudimo različite usluge koje su potrebne jednom poslovnom subjektu. ...

Vidi više

Naš tim

Emina Tahirović

Direktorica

Ermina Tahirović

Osnivačica

Gorana Vuković

Menadžerica

Amela Ibrahimkadić

Arnela Hasanović

Slađana Lazić

Emir Tahirović

Sabrina Husejnagić

Darija Saravija

Milanka Gotovac

Maja Plemić

Noa Tahirović

Preporuke

Finance in Motion GmBH
Mejra Juzbašić Bajgorić, Regional Director

"All of our experience with Markart d.o.o. has been very positive and to our knowledge they have a history of timely and successful completion of its jobs. I appreciate their professionalism and level of customer service, and I highly recommend them to any company."

Haloo d.o.o.
Zoran Filipović, Direktor

"Zadovoljni smo dosadašnjom suradnjom sa agencijom „Markart“ d.o.o. Sarajevo. Podrška su nam od samog osnivanja i to ne samo u računovodstvenim poslovima već i u savjetodavnom i administrativnom dijelu. Izuzetno cijenimo to što ozbiljno pristupaju svom poslu i temeljno odrade svaki zadatak. Uvijek rado ih preporučujemo za saradnju."

DHL Global Forwarding BiH
Martina Filej, Head of HR Adriatica Region

"DHL Global Forwarding doo Predstavništvo u BiH sa kompanijom Markart d.o.o. surađuje od samog osnivanja. Zadovoljni smo kvalitetom usluge koju pružaju kao i stručnim savjetovanjem te ljubaznim pristupom. Na osnovu naše uspješne suradnje preporučujem Markart d.o.o. zbog predanog i odgovornog načina poslovanja kao i pouzdane podrške."

KNAUF d.o.o. Sarajevo

"Saradnja sa MARKART-om je počela ubrzo nakon dolaska kompanije KNAUF na tržište BiH. Partnerstvo koje traje od tada do danas, samo po sebi dovoljno govori. Zajedno i uz neupitnu uzajamnu podršku uspijevamo kvalitetno odgovoriti na sve poslovne izazove. Obzirom da je KNAUF internacionalna kompanija, od velikog značaja je poznavanje, razumijevanje i primjena međunarodnih standarda poslovanja, što MARKART izdvaja u segmentu usluga koje pruža. Inovativnost, fleksibilost, predanost, agilnost i stručnost su imperativ u savremenom poslovanju, a agencija MARKART prati i ide u korak s vremenom."

Farmal-BH d.o.o.
Ilijas Crvenjak, Direktor

"Sa kompanijom Markart d.o.o. poslujemo dugi niz godina. Markart d.o.o. vodi poslove cjelokupnog knjigovodstva naše kompanije. Markart d.o.o. je pouzdana, povjerljiva i vrlo ekspeditivna kompanija. Pored poslova koji su mogli biti predviđeni prilikom potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji, uposlenici ove kompanije su sistemski obavještavali i upozoravali na sve novosti iz promjena pojedinih zakona i drugih obavezujućih dokumenata. Iznimno smo zadovoljni njihovim radom i toplo ih preporučujemo drugim kompanijama."

Arti Analytics d.o.o.
Migdat Hodžić, Direktor

"Kao firma koja već neko vrijeme koristi usluge računovodstvene agencije Markart d.o.o., možemo sa punim povjerenjem reći da smo izuzetno zadovoljni njihovim profesionalizmom, predanošću i kvalitetom usluga. Njihov tim stručnjaka uvijek je na raspolaganju za rješavanjanja naših pitanja i pružanja savjeta, što nam daje mogućnost da smo sigurni u računovodstveni aspekt naše firme. Želimo napomenuti da je njhov pristup personaliziran, prilagođen našim potrebama. Toplo reporučujemo njihove usluge svakoj firmi koja traži pouzdanu i stručnu knjigovodstvenu agencija, koja će im olakšati svakodnevno poslovanje."

Lexmark International BH d.o.o.
Halim Curi, General Manager

"Lexmark International BH doo već od 2005. godine, dakle od samog svog osnivanja uspješno sarađuje sa računovodstvenom kućom Markart doo. Poseban naglasak stavljam na internacionalnu komunikaciju koja uključuje Ženevu, CEBU, Budimpeštu. Markart nam pruža ne samo računovodstvene usluge već i sav posao koji se tiče zakonske regulative i brige da kompanija posluje u skladu sa istim. Dosadašnju saradnju bismo ocijenili kao vrlo uspješnu, uz naglasak na kvalitet pruženih usluga i profesionalnost osoblja."

KFW-Office Bosnia and Herzegovina
Dir. Dr. Matthias Schmidt-Rosen

"MARKART d.o.o. Sarajevo has been providing its services to KfW Office in Bosnia and Herzegovina since September 2008. Specifically, MARKART has been tasked with payroll accounting, registration of employees by the tax administration, legal compliance and other accounting services. MARKART d.o.o. have performed their duties with high professionalism and to our fullest satisfaction. Based an this experience of more than 15 years of collaboration with KfW Office BiH, I have no hesitation to recommend MARKART d.o.o. as a service provider."

BORMIAMED d.o.o.
Milan Kokotović, Direktor

"Izuzetno uspješna dosadašnja saradnja koja se ogleda u kvalitetno pruženim uslugama. Pouzdan i stručan tim, vrlo profesionalni i uvijek dostupni za svaki savjet i saradnju. Markart d.o.o., preduzeće za računovodstvene usluge je preduzeće za svaku preporuku."

Partneri

Programi

Kontakt

MI VAM ŽELIMO POMOĆI!

Ako imate neko pitanje za nas, možete ispuniti kontakt formu ili nas kontaktirati na dolje navedene informacije.

Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije!


  • Obala kulina bana 17, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • [email protected]
  • +387 33 663 384